To uker igjen!

«To uker igjen!»

I dag er det to uker igjen til den store turen. Den vi har pratet på i snart et år. Vi skal til Hardangervidda. Sju karer med fiskestenger. Maten er pakket, sekken er justert, flueboksene er fylt opp til randen, og motivasjonen er på topp. Allerede to uker før avreise er i alle fall jeg klar. Det er nesten så jeg sover med sekken på ryggen om natta, koker kaffe på primus og spiser Real Turmat til middag, bare for å komme i riktig modus.

Startklar.

Så blir det spennende å se om vi krysser kilosgrensa. Den hellige streken i enhver fiskers fiskedagbok. Eller kanskje blir det enda større fisk? Ryktene som går, sier i alle fall at vi kan oppleve stor ørret. Hvem som får den gjenstår å se. Noe får vi i hvert fall. Forhåpentligvis. Selvfølgelig skal vi forevige turen. Planen er å lage tre episoder fra turen, som vil bli lagt ut her én etter én. Følg med her videre fremover, så går du ikke glipp av noe!

I mellomtiden har Jonnis dratt på fisketur med Pappa-Jonnis til Ringebu, og undertegnede drar til Bjerkreimselva førstkommende helg. Rapporter vil komme fortløpende. Stay tuned!

Kristian

High Five Fishing

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s